Carvajal: Kampprogrammet er krævende

Dani Carvajal startede på banen i går aftes imod Betis, og det var spanierens første startplads siden den 14. februar. I går fik han en time på banen, og han ser altså ud til at være klar til Chelsea-kampen.

Carvajal er en af de spillere, som har været fraværende i store dele af sæsonen hidtil, og efter gårsdagens kamp pegede han også på holdets skadeskvaler som et problem:
- Kampprogrammet er meget krævende, og den store mængde fravær kan mærkes; ikke kun fordi træneren ikke kan regne med alle, men også fordi dem, som spiller, ikke kan hvile.

Atlético Madrid kan komme fem point foran Real Madrid i LaLiga, hvis de vinder i dag imod Athletic Club, men Carvajal er optimistisk:
- Vi ønsker at være optimistiske. Der er 15 point tilbage at spille om, og vi vil forsøge at få alle 15, men i dag (i går, red.) var en mulighed for at lægge pres på, og det gjorde vi ikke.

Carvajal anerkender desuden, at holdet haltede i offensiven:
- Jeg tror, at vi på banens sidste tredjedel kunne have kommet med større sult, men det er en uafgjort, som bringer os længere væk fra toppen.

Seneste artikler...

Annonce