Marca: Real Madrid stadig varme på Camavinga

Hypen omkring Rennes’ 18-årige franske midtbanespiller, Eduardo Camavinga, var større i sidste sæson, og som følge af coronaepidemien og de fleste klubbers behov for at spare penge er rygterne omkring et skifte til Real Madrid stilnet en smule.

Ifølge Marca er Real Madrid dog stadig varme på at hente stortalentet, og den spanske sportsavis skriver, at den fortsatte interesse skyldes et ønske i klubben om at skabe en mere dynamisk midtbane. Derfor er franskmanden angiveligt ikke, som det ellers tidligere har været meldt ud, set som konkurrent til Casemiro, men nok nærmere pladserne ved siden af. Derfor betyder den vedvarende interesse i Camavinga heller ikke, at man ikke tror på Antonio Blanco, der i højere grad kan agere reserve for Casemiro med sit dybere udgangspunkt på midtbanen.

Real Madrid skal dog kæmpe om Camavingas underskrift, da også Arsenal, Bayern München og PSG meldes interesserede, og derudover skal man være indstillet på at sluge den kamel, at franskmanden ligesom Gareth Bale har Jonathan Barnett som agent.

Seneste artikler...

Annonce