Real Madrid ser frem til ekstraordinært tætpakket sæson

I Real Madrid fik man op igennem 10’erne stor erfaring med at deltage i mange turneringer på en sæson grundet de mange Champions League-trofæer, der giver adgang til både den europæiske Super Cup og VM for klubhold. I den kommende sæson er man igen der, hvor man skal kæmpe med om hele seks trofæer, men her bliver sæsonen endnu mere tætpakket end tidligere, da der også er en VM-slutrunde, der skal afvikles henover efteråret og vinteren.

Real Madrid starter optaktssæsonen den 8. juli, og allerede en måned efter, den 10. august, spiller man sæsonens første kamp, når man skal møder Barcelonas banemænd og vindere af Europa League, Eintracht Frankfurt, i den europæiske Super Cup. Blot fire dage senere sparkes LaLiga-sæsonen i gang, og i starten af december startes Champions League ligeledes op.

Derefter går der ikke længe, før landsholdene samles for at forberede sig på VM-slutrunden, der varer helt frem til den 18. december, hvorefter LaLiga med det samme går i gang igen.

Derefter starter Real Madrid 2023 ud med at spille i den spanske Super Cup, ligesom man træder ind i Copa del Rey. Allerede her aner man altså billedet af et utroligt stramt kampprogram, og dertil skal Real Madrid tilmed få plads til at spille VM for klubhold. Den seneste udgave blev afviklet i februar, og det kan ligeledes blive tilfældet for Real Madrid.

Noget kunne altså tyde på, at det bliver vigtigere end nogensinde at have en god og bred trup i den kommende sæson, hvor en Real Madrid-spiller i det mest ekstreme Pedri-agtige tilfælde kan komme helt op at spille 72 kampe i løbet af sæsonen, når man tæller potentielt ti landskampe med.

Seneste artikler...

Annonce