Real Madrid Femenino tabte Copa de la Reina-semifinale

Sæsonen er slut for Real Madrid Femenino, som i onsdags tabte Copa de la Reina-semifinalen mod Barcelona med hele 4-0.

Man havde ellers sat en lille forhåbning til, at det ellers suveræne Barcelona-hold netop kom fra en tabt CL-finale mod Lyon, men den forhåbning brast hurtigt, for der stod Barcelona på det hele fra start og efter 18 minutter kom man foran med 1-0 på et mål af Martens.

Chancerne var ellers mange til Barcelona, men Alberto Torils tropper klarede sig til pausen med kun at være bagud med et enkelt mål, men to Barcelona-mål i anden halvlegs første otte minutter punkterede enhver drøm om overraskelsen og ydmygelsen blev en kendsgerning med et kvarter igen, da man scorede til slutresultatet 4-0.

Både Sofie Svava og Caroline Møller Hansen fik spilletid for Real Madrid Femenino, men det blev til gengæld ikke til et eneste minut for Kosovare Asllani og det kan næsten kun tolkes som om, at hun ikke fornyer sin kontrakt med Real Madrid Femenino og dermed forlader klubben her til sommer.

Real Madrid Femenino: Misa; Lucía Rodríguez, Rocío Gálvez, Peter, Svava (Kenti, 77'); Abelleira (Kaci, 67'), Zornoza; Athenea, Maite Oroz (Paula, Partido, 77'), Olga Carmona (Moller, 67') og Esther (Nahikari, 46').

Seneste artikler...

Annonce