Kroos: Et af Real Madrids største røverkøb

Den 30. juni 2014 offentliggjorde spanske MARCA, at Real Madrid havde lavet et af klubbens største røverkøb, da man hentede Toni Kroos i Bayern München for 25 millioner euro.

Tyskeren var på samme tid til VM med Tyskland i Brasilien, hvor han var en af turneringens bedste spillere, og han endte da også med at vinde turneringen. I Real Madrid fik man en klasse spiller til en i forhold til fodboldmarkedet lav pris, og Bayerns tidligere sportsdirektør, Mathias Sammer, indrømmede da også et år senere, at salget af Kroos var en fejl.

At tilføjelsen af Kroos til truppen var et røverkøb ses blandt andet i det faktum, at Real Madrid samme sommer hentede James Rodríguez, der ligeledes havde spillet et stort VM, for 70 millioner euro i Monaco. Ifølge Transfermarkt er Kroos i dag 48 millioner euro værd, og det er i en alder af 30. Hans værdi er således næsten fordoblet, siden man hentede ham som 24-årig. 

Kroos fik en god start i Real Madrid, hvor han startede inde i sejren i den spanske Super Cup over Sevilla, og siden har han cementeret sin status på holdet. I løbet af sine seks sæsoner i klubben har han i gennemsnit spillet 44 kampe per sæson fordelt på 3702 minutter. Han har vundet i alt 13 trofæer i klubben, hvoraf to var med Carlo Ancelotti, ti har været med Zidane og ét har været med Santiago Solari. 

Seneste artikler...

Annonce