Optakt: Borussia Mönchengladbach - Real Madrid, CL, 2. spillerunde

Real Madrid dummede sig i sidste uges Champions League, da man tabte hjemme til et stærkt afbudsramt Shakhtar Donetsk-hold og derfor er man nu under pres for at skabe et godt resultat i aftenens udekamp mod Borussia Mönchengladbach.

Real Madrid fik dog et godt afsæt til kampen via den fuldt fortjente sejr på 1-3 i El Clásico over Barcelona og det er de samme dyder, som skal tages med på banen på Borussia Park i aften, hvis man skal hente en sejr, for Gladbach fik et fint uafgjort resultat med fra sin udekamp mod Inter i sidste uge.

Zinedine Zidane er presset på højrebacken, hvor han kan føje Nacho til listen over skadede spillere, sammen med Carvajal og Odriozola. Det betyder, at han skal finde en ny mand til den plads og her gjorde Lucas Vázquez god reklame for sig selv, da han fik chancen i lørdagens El Clásico.

Og det har generelt været en mangelvare i indledningen på denne sæson, at de spillere som fik chancen også greb den og gjorde livet lidt sværere for Zidane, når han skal vælge sin startopstilling.

Til aftenens opgør ventes der dog ikke de store overraskelser, for som det blev gentaget flere gange på gårsdagens pressemøde, så er aftenens kamp som en finale og man må derfor forvente at Real Madrid stiller i stærkest mulige opstilling.

Både Marca og AS forventer en 4-4-2-formation og det betyder, at der kun er tvivl om pladsen ved siden af Benzema i front og her står kampen mellem Vinícius og Asensio. Eden Hazard er også med i truppen og kan måske være en mulighed i løbet af kampen.

Real Madrid og Borussia Mönchengladbach har en stor fælles historie via de folk, som tyskerne gennem tiden har sendt til den spanske hovedstad. Navnkundige spillere som Uli Stieleke, Günther Netzer og Henning Jensen, samt Jupp Heynckes på træner-fronten vækker nok noget i de fleste Madridistas.

Så store navne råder Borussia Mönchengladbach ikke over i disse år, men i lighed med mange af holdene i den tyske Bundesliga råder man over et teknisk dygtigt mandskab, som også taktisk er meget stærke, hvilket blandt andet skyldes træner Marco Rose, som bliver sammenlignet med tyske trænernavne som Jürgen Klopp, Hansi Flick, Thomas Tuchel og Julian Nagelsmann.

På spillerfronten lægger man mest mærke til Lilian Thurams søn, samt midtbanespilleren Christoph Kramer, som Real Madrid for nogle år siden blev sat i forbindelse med.

Under alle omstændigheder er der lagt op til et intenst opgør, som kan følges på TV3 Sport og efter kampen sætter Oscar og Nicklas sig i studiet til en forhåbentig mere positiv snak end de havde for en uge siden.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Lucas Vázquez, Ramos, Varane, Mendy, Casemiro, Fede Valverde, Kroos, Modric, Vinícius, Benzema.

Seneste artikler...

Annonce