Zidane før aftenens kamp: Vil se fokus og kampgejst

Real Madrid spiller i aften en vigtig kamp i Champions League imod Borussia Mönchengladbach, når man skal forsøge at skaffe tre points, efter at man indledte gruppespillet med et nederlag til Shakhtar Donetsk.

Zidane snakkede i går med pressen, og her kommenterede han blandt andet på det faktum, at Eden Hazard er med i kamptruppen, selvom han oprindeligt blev meldt ude til efter næste landsholdspause. Zidane sagde følgende:
- Hvis Hazard er med os, er det fordi, han har det godt, og det er generelt godt nyt. Vi er alle glade for at have ham med. I morgen (i aften, red.) vil vi se, hvordan vi kan bruge ham. Det er virkelig positivt nyt for os.

Real Madrid kan forhåbentlig bevare noget af det momentum, som en sejr over de evige rivaler fra Barcelona må give, og Zidane understreger også, at holdet skal ud og gøre noget af det samme i aftenens kamp:
- Vi ser på tingene ud fra, hvad vi gjorde i weekenden, hvor vi spillede en god kamp i 90 minutter som et hold. Vi kæmpede og spillede godt, og det er dét, vi skal gøre i morgen (i aften, red.); bevare fokus og kæmpe, fordi det bliver en hård kamp. Vi spiller svære kampe hver tredje dag.

Til aftenens kamp er Real Madrid noget tyndt besat på højrebacken, eftersom både Dani Carvajal, Álvaro Odriozola og Nacho er ude med skader, men Zidane ser det umiddelbart blot som en chance for en anden spiller til at vise sit værd:
- Vi ved, at sæsonen er lang, og vi kommer til at få brug for alle spillere. Det har jeg altid sagt, fordi der er spillere, som altid ønsker at spille. Selvom det er rigtigt, at vi har haft problemer på højrebacken, er der andre spillere, som kan spille der, og det bliver ikke et problem.

Om situationen med Isco, der blev fanget af kameraerne i kampen imod Barcelona, hvor han snakkede om sin spilletid, siger Zidane:
- Isco ønsker som alle spillere at spille, og det er positivt. Spillere ønsker altid at spille, men det er ikke op til dem; de skal være klar til at spille. Sådan har det altid været på dette hold. Spillerne er alle godt forberedte, og så skal jeg tage beslutningen om startelleveren, og det vil ikke ændre sig.

Seneste artikler...

Annonce