Optakt: Villarreal - Real Madrid, LaLiga, 10. spillerunde

LaLiga er tilbage og for Real Madrids vedkommende betyder det her til eftermiddag en svær udekamp mod Villarreal.

Kampen er blevet endnu sværere af, at Real Madrid mangler hele rygraden op gennem holdet, nemlig trekløveret Ramos, Casemiro og Benzema og allerede her begynder bekymringen at vise sig. Real Madrids defensiv halter nemlig enormt i Ramos´ fravær og uden Casemiro har Real Madrid tabt hver fjerde ligakamp siden 2017 og så er det naturligvis ikke uden betydning, at topscorer Benzema heller ikke er med.

Det kan dog ikke hjælpe at græde og Real Madrid kan stadig stille et slagkraftigt mandskab, som bør kunne byde Villarreal op til dans. Et Villarreal-hold, som også til det sidste har tvivl om sin topscorer, Paco Alcácer, men som fortsat har masser af spændende navne, som eksempelvis vores egen Takefusa Kubo. Men det er også værd at holde øje med forsvareren Pau Torres, som Real Madrid meldes interesseret i. Ligesom mange andre klubber.

Villarreal er vild med boldbesiddelse og har også nogle ekstremt dygtige spillere til at holde på bolden, som eksempelvis Parejo, som man hentede i dødsboet Valencia og holdet har også efterhånden fået ganske godt styr på hurtige generobringer, så der venter en ganske svær kamp for Real Madrid.

Kigger man på de to trænere, så er det Mr. Europa nr. 1 og 2. Zidane med sine 3 CL-titler og Unai Emery med sine tre Europa League-titler og samlet står den 11-10 i Zidanes favør i forhold til vundne titler.

Unai Emery har dog aldrig vundet en kamp mod Real Madrid, men chancen bliver næppe større end i eftermiddag. Villarreal har fået en god start på LaLiga og især på hjemmebane er man svære at have med at gøre. Her har Villarreal vundet fire ud af fem opgør.

Real Madrids store fravær gør, at Zinedine Zidane må kigge lidt mere ud mod reserverne og her står Nacho til en hurtig tilbagevenden fra sin skade til en plads i det centrale forsvar, hvor han skal spille sammen med Varane. Til gengæld ser Lucas Vázquez ud til at få pladsen som højreback igen, fordi man ikke tør satse helt på Carvajal endnu.

På midtbanen bliver det Kroos og Modric på den centrale midtbane, mens Asensio, Hazard og Ødegaard bliver det offensive indslag bag Mariano, som får en gylden chance i og med, at han er eneste reelle angriber i Real Madrid-truppen til dagens kamp.

Kampen starter kl. 16.15. TV2 Sport X viser kampen. Madridista.dk giver dig podcasten. I giver spillerne karakterer. Dermed er alt, som det plejer at være, når LaLiga løber af stablen.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Lucas Vázquez, Varane, Nacho, Mendy, Kroos, Modric, Ødegaard, Asensio, Hazard, Mariano.

Seneste artikler...