Benzema kravler op på siden af Raúl i Champions League-regi

Karim Benzema fortsætter med at skrive sig ind i Real Madrids glorværdige historie, som en af de bedste angriber, der nogensinde har trukket den hvide trikot over hovedet.

I gårsdagens Champions League-kamp mod Chelsea scorede Real Madrids franske stjerneangriber sit mål nummer 71 i det forjættede land, og det var sågar et fabelagtigt mål, der cementerede Benzemas status som en af verdens bedste spillere. 

Dermed tangerede han Raúls rekord i turneringen, hvorfor Benzema, i skrivende stund, er den fjerde mest scorende spiller i turneringens historie. Den 33-årige franske angriber har scoret 59 af sine 71 mål som Real Madrid-spiller og de sidste 12 blev scoret, da han spillede for Lyon. 

Foran Benzema ligger Robert Lewandowski med 73 mål, Lionel Messi med 120 mål og Cristiano Ronaldo med 135 mål.

Franskmanden strøg også forbi Roberto Carlos på listen over flest europæiske kampe for Kongeklubben med sine minutter i gårsdagens kamp. Benzema har spillet 110 kampe i Champions League for Real Madrid, hvilket bringer ham op fjerdepladsen over flest kampe i turneringen.

Han har et stykke op til Sergio Ramos, Raúl og Iker Casillas, der har klokket henholdsvis 128, 132 og 152 Champions League-kampe ind på cv'et i løbet af karrieren for Real Madrid.

Seneste artikler...

Annonce