Fem LaLiga-kampe tilbage og fire titelkandidater

Titelræset i LaLiga er i øjeblikket utrolig tæt, eftersom Atlético Madrid fører ligaen med 73 point, hvorefter Real Madrid og Barcelona følger efter med 71 point, mens Sevilla er nummer fire med 70 point. Herefter er der 17 point ned til Real Sociedad på femtepladsen. Der mangler fem runder af LaLiga, og her følger et overblik over de fire mesterskabskandidaters resterende kampe.

Atlético spiller før Real Madrid i morgen, lørdag, hvor de gæster Elche, og derudover mangler de en svær udebanekamp imod Barcelona samt en hjemmebanekamp imod Real Sociedad. Tilmed mangler Atlético to mere overskuelige kampe imod Osasuna på hjemmebane samt Real Valladolid på udebane.

Real Madrid har tre hjemmebanekampe tilbage, hvor den første er i morgen aften imod Osasuna, mens de andre to er imod svære modstandere i form af Sevilla og Villarreal, hvor sidstnævnte ligger nummer syv og kæmper om at komme med i Europa League. På udebane skal man spille imod Barcelonas banemænd fra Granada samt Athletic Club, som altid bør betragtes som vanskelige modstandere.

Barcelona spiller to gange på udebane i Valencia-regionen, hvor de både gæster Valencia og Levante, og derudover mangler de den førnævnte storkamp imod Atlético. I de sidste to kampe spiller Barcelona imod Celta Vigo hjemme og Eibar ude.

Sevilla har på det seneste meldt sig ind i titelræset, men andalusierne har dog en sværere vej til mesterskabet med det nuværende laveste pointantal og sværeste resterende kampprogram. Som nævnt mangler de en udebanekamp imod Real Madrid, og derudover skal de spille på hjemmebane imod Athletic Club, Valencia og Alavés. Sidstnævnte modstander bliver nok den nemmeste, da de også mangler en udebanekamp imod Villarreal.

Seneste artikler...

Annonce