Real Madrid Juvenil A sikkert videre i Youth League

Real Madrids Juvenil A-hold spillede i går 2-2 ude mod Club Brügge og dermed sikrede man sig førstepladsen i gruppespillet.

Den var i forvejen næsten sikret, for det havde krævet en storsejr til belgierne, hvis de skulle have overtaget den og det var aldrig på tale i opgøret, hvor Real Madrid var foran to gange, men i overtiden måtte se Brügge-målmanden udligne på hovedstød.

Real Madrid kom foran efter 23 minutters spil ved Jordi, men føringen holdt kun i 4 minutter, for Baeza begik straffespark og så kunne De Wolf udligne til 1-1, hvilket også var pausestillingen.

Anden halvleg bød på masser af chancer til Real Madrid, men bolden ville ikke ind og derfor valgte træner Poyatos at indskifte Rodriguéz Delgado med et kvarter igen og han skulle blot bruge tre minutter før han bragte holdet foran og så lignede det en sejr.

Men i de allersidste sekunder af kampen gik Brügge-målmand Lemmens med frem på et hjørnespark og han fik headet udligningen ind.