Kamp om Camavinga i 2021

Real Madrid har efterhånden flere potentielle indkøb i kikkerten til næste sæson, hvor især de to unge franskmænd, Eduardo Camavinga og Kylian Mbappé, er vigtige mål i sommeren 2021. Med hensyn til den førstnævnte, Rennes’ 17-årige midtbanespiller, har Real Madrid længe været det varmeste bud på hans kommende klub, men efter det stod klart, at man ikke ville kunne gå efter ham denne sommer, har Camavingas agent, Mousa Sissoko, ladet Real Madrid vide, at andre store klubber som PSG, Juventus og Bayern München også viser seriøs interesse.

Hos Real Madrid er det nok engang klubbens chefspejder, Juni Califat, som har stået for den indledende kontakt til spilleren og dennes bagland, og derigennem stod det klart, at Camavinga var ivrig efter et skifte til Kongeklubben, men nu må Real Madrid formodentlig gøre klar til at skulle kæmpe med andre klubber om stortalentet næste sommer.

Ud over Camavinga og Mbappé nævnes Dortmunds 20-årige angriber, Erling Håland, fortsat som et varmt emne i Real Madrid, men ifølge AS har både Håland, hans agent, Mino Raiola, og Dortmund besluttet sig for, at et skifte først kan komme på tale i 2022. Også RB Leipzigs midtstopper, Dayot Upamecano, bliver regelmæssigt nævnt som et 2021-emne for Real Madrid.

Seneste artikler...

Annonce