Uafgjort til Castilla

Marvin var tæt på at blive matchvinder i weekendens kamp.

Real Madrid Castilla har svært ved at finde melodien i La Segunda B, hvor det i denne weekend blot blev til 2-2 hjemme mod Internacional de Madrid.

Udeholdet chokstartede på Estadio Alfredo di Stéfano med en scoring allerede efter tre minutter, men Raúls tropper fik kæmpet sig tilbage i kampen og var foran ved pausen på mål af Fidalgo (straffe) og Marvin kort før pausen.

De kom dog til at koste dyrt, at De La Fuente så rødt med han halv time igen efter to gule kort og med en mand i undertal, kom Castilla under pres og fire minutter før tid kom udligningen ved Rufo, der scorede for anden gang i kampen.

Real Madrid Castilla: Belman, Fran García, De la Fuente, Feuillassier (Gila, 61’), César (Martín, 61’), Fidalgo, Guillem, Javi Hernández, Blanco, Marvin y Pedro.